За FOTONA

юни 23, 2016

Официален дистрибутор на Fotona за България е фирма Глобал Естетикс ЕООД.

GA_turqouise_2_types_2Глобал Естетикс ЕООД е бързо развиваща се компания в областта на естетичната и клинична медицина с богата гама от продукти и услуги и над 10 години професионален опит на екипа в дистрибуцията на различни високотехнологични брандове . В основата на успеха на фирмата е отличното коопериране с дългогодишни чуждестранни партньори, колеги, клиенти и потребители. Екипът на фирмата се стреми към качественото и бързо обслужване, професионално консултиране, квалифициран сервиз и различни интерактивни обучения.

fotona-logo2Fotona е словенска компания, основана през 1964 г., само четири години след изобретяването на първия лазер. С над 25 000 продадени лазерни системи Fotona е иновативна фирма, базирана на технологията от самото си появяване.  Дългогодишният опит на компанията в индустрията спомага за произвеждането на линия лазерни устройства за защита, оптични комуникации, промишленост, стоматология и медицина, като в същото време обединява и развива най-добрите открития в бизнеса. Днес Fotona е водеща световна компания за медицински лазери, призната за своите иновации и лазерни системи за приложения в естетиката, дерматологията, стоматология, хирургия и гинекология. Базирана в САЩ и ЕС с корпоративен щаб в Сан Клементе, Калифорния и Любляна, Словения бизнес философията на Fotona е непрекъснато да избира съвършенство и да отговаря на нуждите на днешния взискателен пазар. В допълнение към директното си присъствие в САЩ и ЕС, глобалната дистрибуторска мрежа на Fotona се разпростира в повече от 60 страни, осигурявайки цялостна подкрепа на клиентите на Fotona в сервиза, както и клинични обучения, семинари и практически демонстрации.

world_map

Фирмата разполага с едни от най-високо образованите специалисти в индустрията, с изключително висок брой докторанти, които са специализирани в лазерно – медицинската техника. Изследователските и развойни дейности на компанията са ненадминати по отношение на дълбочина, широчина и опит като цяло, идвайки от различни дисциплини, включвайки лазери, оптика, биология и медицина медицинско инженерство и др. . Ето защо устройствата на Fotona могат да правят неща, които други не могат. Уникалният научно- изследователски опит и патентовани технологични решения позволяват на компанията да проектира и произвежда високотехнологични лазерни системи. Фирмата произвежда и тества всички свои лазерни системи, като се гарантира, че всяка система е от най-високо качество, надеждност, лекота на използване и издръжливост и в съответствие с всички приложими международни стандарти.  Модерната CAD / CAM технология за производство на оптико-механични компоненти осигурява висока точност на дори най-сложните механични елементи. Големите възможности на научно-изследователския екип винаги са били ключово конкурентно предимство на компанията, което води до световното признание на компанията от редица институции заради това, че позволяват по-бързо, неагресивно, безопасно, точно и ефективно лечение в широк спектър от медицински области. Fotona има опит в работата с най- добрите международни лазерни институции и университети. Клиентите на Fotona получават достъп до професионални семинари, индивидуални демонстрации, практически обучения, както и участие в редица различни международни клинични проучвания и научни симпозиуми. Чрез създаването на лазерна академия (LAHA) и Асоциация за Клинични Технологии, Fotona гарантира, че здравните специалисти имат необходимото образование и опит за по-пълното интегриране на технологиите. Fotona също е един от основателите на Европейския Център по Биомедицинско Инженерство и на платформата Fotonika21.

Когато избирате Fotona, избирате една компания ангажирана с проектиране, производство, и доставка на най- висококачествени лазерни системи!

*За субтитри на български език, натиснете бутончето CC долу вдясно при стартиране на видеото.